Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Na AXN Adriji od četvrtka

"Bez granica": Višnjić kao stručnjak za otmice i pregovore

"Bez granica": Višnjić kao stručnjak za otmice i pregovore
"Bez granica": Višnjić kao stručnjak za otmice i pregovore
Autor:
Objavljeno: 13. listopad 2015. u 13:57 2015-10-13T13:57:00+02:00

Glumačku postavu treće sezone predvodi hrvatski glumac s holivudskom adresom  Goran Višnjić u ulozi Marca Constantea, Donald Sutherland kao Michael Dorn te Elizabeth Mitchell kao istražiteljica Carine Strand

RIJEKA Akcijska krimi drama »Bez granica« vraća se u trećoj sezoni na male ekrane, novih 12 epizoda premijerno će se moći pogledati na AXN Adriji svaki četvrtak u 21.55 počevši od 15. listopada.

Glumačku postavu treće sezone predvodi hrvatski glumac s holivudskom adresom  Goran Višnjić u ulozi Marca Constantea, Donald Sutherland vraća se kao Michael Dorn, dok se kao istražiteljica Carine Strand opet pojavljuje Elizabeth Mitchell.

Uz njih, tu su njemački glumac Tom Wlaschiha, koji je uz Sutherlanda jedini lik koji se zadržao do treće sezone, Lara Rossi kao agentica Arabela Seegar, Stuart Martin kao agent Luke Wilkinson, te Naomi Battrick u roli Eleanor Delfont Bogard.

Vrhunska produkcija

Seriju »Bez granica« producirali su ugledna njemačka producentica Rola Bauer, američki producent Frank Spotnitz koji je radio na serijalu »Dosjei X«, te Rick McCallum, producent čak tri filma iz serijala »Ratovi zvijezda« – »Fantomska prijetnja«, »Napad klonova« i »Osveta Sitha«. Valja se prisjetiti kako je dio epizoda sniman prošlo proljeće u Opatiji, Rovinju te na niz lokacija u Primorju i Istri.

»Bez granica« zaviruje u svijet Međunarodnog kriminalističkog suda čiji slučajevi prelaze državne granice. Kroz globalizaciju mnoge se granice otvaraju za lakšu trgovinu, putovanja i kulturnu razmjenu, no nažalost ta otvorenost daje šansu kriminalcima koji pronalaze nove načine iskorištavanja sistema i prijetnje globalnoj sigurnosti. Priče serijala »Bez granica« odvijaju se na mnogim prekrasnim lokacijama u Europi gdje tim vrhunskih agenata riješava teške i opasne slučajeve.

Strast i osveta

Treća sezona nastavlja se nakon što je specijalna jedinica Michaela Dorna nakon raspuštanja ponovo okupljena, ali pod povećalom nadređenih koji im vrebaju svaku grešku, smatrajući da potkopavaju njihov autoritet.

Ponovo okupljena jedinica dočekala je nove članove: novaka Ellieja Delfont-Bogarda te veterana Marca Constantea čija ekspertiza pri otmicama i pregovaranju s otmičarima pomaže otkriti kada očigledni zločini prekrivaju one mračnije.

U novoj sezoni Dornova jedinica rješavat će ubojstva i korupciju, suočavajući se s osvetničkom pravdom, s globalnom smrtonosnom epidemijom i radioaktivnom katastrofom u samom srcu Europe. Morat će pobijediti strast i osvetu, politiku i profit, terorizam i ucjene, u isto vrijeme trpeći interne pritiske.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.