Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
24. siječnja 2020.
Druženje na Korzu

Akcija "Uključi se": Kombi EPK krenuo na turneju riječkim kvartovima

Foto: Vedran Karuza
Foto: Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2018. u 11:56 2018-10-17T11:56:55+02:00

RIJEKA Europska prijestolnica kulture jučer se »spustila« na riječki Korzo. Naime, u sklopu akcije »Uključi se« dio EPK ekipe u centru grada se družio s Riječanima kako bi ih se dodatno motiviralo da se jave na neki od otvorenih javnih poziva, odnosno da im se pruže dodatne informacije o svemu što ih zanima oko projekta Rijeka 2020. Ujedno je to bila i prilika za promociju EPK kombija, koji će se narednih dana uputiti u mini turneju po riječkim kvartovima.

Cilj te turneje je direktno doći do što većeg broja građana Rijeke te ih upoznati s načinima uključivanja u projekt Europske prijestolnice kulture.

»Zainteresirani građani mogu se informirati o mogućnostima predlaganja projekata za Civilne inicijative i Zeleni val (ozelenjavanje grada), te kako se uključiti u Vijeće građana koje će odlučivati o realizaciji tih prijedloga. Zainteresirani će se moći prijaviti i za volontiranje u projektu Rijeka 2020 – EPK«, navode iz tvrtke Rijeka 2020. Ako već ne uhvatite EPK kombi, sve informacije o akciji »Uključi se«, ali i o ostalim pojedinostima projekta EPK, možete saznati na web adresi www.rijeka2020.eu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.