Druženje na Korzu

Akcija “Uključi se”: Kombi EPK krenuo na turneju riječkim kvartovima

Jasmin Đečević

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza



RIJEKA Europska prijestolnica kulture jučer se »spustila« na riječki Korzo. Naime, u sklopu akcije »Uključi se« dio EPK ekipe u centru grada se družio s Riječanima kako bi ih se dodatno motiviralo da se jave na neki od otvorenih javnih poziva, odnosno da im se pruže dodatne informacije o svemu što ih zanima oko projekta Rijeka 2020. Ujedno je to bila i prilika za promociju EPK kombija, koji će se narednih dana uputiti u mini turneju po riječkim kvartovima.


Cilj te turneje je direktno doći do što većeg broja građana Rijeke te ih upoznati s načinima uključivanja u projekt Europske prijestolnice kulture.


»Zainteresirani građani mogu se informirati o mogućnostima predlaganja projekata za Civilne inicijative i Zeleni val (ozelenjavanje grada), te kako se uključiti u Vijeće građana koje će odlučivati o realizaciji tih prijedloga. Zainteresirani će se moći prijaviti i za volontiranje u projektu Rijeka 2020 – EPK«, navode iz tvrtke Rijeka 2020. Ako već ne uhvatite EPK kombi, sve informacije o akciji »Uključi se«, ali i o ostalim pojedinostima projekta EPK, možete saznati na web adresi www.rijeka2020.eu.