Spasio motociklistu

Proslavljeni Riječanin postao heroj: “Sada sam kao Marvelov superjunak”

P. N.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Unatoč upozorenjima domaćeg stanovništva da ne kreće na put po magistrali dok su udari bure tako jaki, nadobudni je motociklist iz Dubaija ipak odlučio pokazati svoje vještine, ali je ubrzo morao odustati. Bura ga je zaustavila i srušila na cestu, a tko zna kako bi sve završilo da mu u pomoć nije priskočio Aramis NaglićProslavljeni riječki košarkaš, osvajač srebrne medalja na Olimpijskim igrama u Barceloni, postao je neočekivana zvijezda dana.


Naime, na Facebooku se pojavio video motociklista pod imenom Goodwill Journey koji na teži način morao naučiti što je to bura. 


Unatoč upozorenjima domaćeg stanovništva da ne kreće na put po magistrali dok su udari bure tako jaki, nadobudni je motociklist iz Dubaija ipak odlučio pokazati svoje vještine, ali je ubrzo morao odustati. Bura ga je zaustavila i srušila na cestu, a tko zna kako bi sve završilo da mu u pomoć nije priskočio Aramis Naglić.
Ono što Aramis nije znao je da “Goodwill” svoje avanture snima pa je tako snimio i na Facebooku objavio i akciju spašavanja.


“Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti – kaže Aramis, a na dodatak kako su neki prolazili bez zaustavljanja dodao:


– Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha… Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka.


Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak, cijelo jutro telefon mi zvoni, svi me zafrkavaju, a ja im odgovaram: ‘Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u'”, rekao Aramis za 24sata.