Accio Pivoslac!

Nude jedinstveno iskustvo večere u Velikoj dvorani Hogwartsa, postoji samo jedan ‘mali problem’

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Warner Bros. pojačava jedinstveni doživljaj posjetitelja njihova studija u Watfordu originalnom večerom u Velikoj dvorani. Obožavatelji Harryja Pottera doslovce obožavaju mnogo stvari iz fantastičnog serijala autorice J.K.Rowling. Toplina Gryffindorske društvene prostorije, adrenalinski metloboj i zanimljiva predavanja iz različitih magijskih disciplina. 


Ali, ono oko čega se svi slažu i što je najviše mamilo na uzdah, bile su večere u Velikoj dvorani Hogwartsa. Velika prostorija s visokim prozorima, stotinama svijeća koje trepere iznad stolova i naravno – fantastična hrana koja se magično pojavljuje na stolovima. U kasnijim smo nastavcima saznali da je hrana djelo ruku vrijednih vilenjaka hogwartske kuhinje. 


Warner Bros. je svjestan koliko Velika dvorana znači Potteroljupcima, pa su ove godine odlučili ponuditi nešto novo – pravu pravcatu veliku gozbu povodom Noći vještica. 
Kao dio događanja naslova “Hogwarts After Dark”, gosti Warner Bros. studija u Watfordu moći će sjesti i uživati u pažljivo pripremljenim obrocima, koktelima i kanapeima.


Gosti će moći isprobati i legendarni Pivoslac, a sve dok uživaju u razgledavanju i priči o tome kako se snimao Harry Potter.VT. prenosi da će se večerati ispod stotinu lebdećih bundeva, prije nego se krene u razgledavanje filmskih setova gdje su snimane scene iz Zabranjene šume, Zakutne ulice i Društvene prostorije Gryffindora. 


Tura po studiju se nastavlja, a posjetitelji će se moći okušati u duelu sa Smrtonošama. Iskustvo posjeta je zaokruženo desertima u Zabranjenoj šumi gdje će vam društvo praviti omiljeni hipogrif i akromantula Aragog. Razumljivo, postoji nekoliko ograničenja za ovu avanturu. Prvo je u obliku limitiranih ulaznica, a studio će se ovako moći posjetiti navečer 25. i 26. listopada. Postoji samo 260 dostupnih ulaznica po događaju. Drugo ograničenje je svakako cijena jer ovo jedinstveno iskustvo stoji 240 funti.