"Najslađe stažiranje na svijetu"

Kompanija iza popularnih slastica nudi stažiranje iz snova.

Portal Novilist.hr

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Kušanje čokolade je za mnoge posao iz snova, a upravo takav nudi Mars Wrigley Confectionery koji stoji iza popularnog Marsa, Snickersa i Skittlesa.Na službenim stranicama kompanije Mars Wrigley Confectionery stoji da traže idealnu osobu koja će im pomoći prilikom kušanja najnovijih proizvoda i pritom biti iskrena. Radi se o pripravništvu koje traje do 12 tjedana, a kandidat mora biti stariji od 21 godine. 


„Uz posjete proizvodnji, ići ćete iza kulisa i vidjeti kako se rade naši proizvodi. Kušat ćete uzorke širokog asortimana čokolade, žvakaća i voćnih konfeta – uključujući okuse koji još nisu stigli do javnosti.“, stoji na njihovoj mrežnoj stranici.


U oglas stoji da se traži pripravnik u Chicagu, koji će uz plaću dobiti i godišnju zalihu besplatnih slastica.
Od traženih uvjeta koje morate ispunjavati navode se „snažna vještina u pisanju te komunikaciji, editiranje fotki i videa, znanje o društvenim mrežama“, a „iskustvo u novinarstvu ili kreativnom stvaralaštvu je prednost, iako nije obvezno“.


Budući pripravnik će morati biti u stanju „razlikovati okuse čokolade korištene u Snickersu i M&M bombončićima, znati svih pet voćnih okusa u Skittlesovoj dugi i dokazati da su u stanju na životu održavati biljku u trajanju od najmanje osam tjedana“.