Pucaju živci

Muškarac se u hotelu iznervirao što par nije poštivao fizički razmak. Pa je izvadio pištolj i zapucao

Hina

Foto iStock

Foto iStock

Taj novi izgred oslikava ozračje visoke napetosti na Floridi, jednom od žarišta pandemije covida-19, gdje je svaki 50. stanovnik zaraženMuškarac na Floridi priveden je pošto je pucao iz vatrenog oružja iznerviran što dvoje gostiju nije poštivalo sanitarne propise i fizički razmak kakav je on smatrao potrebnim.


“Maknite se. Ne poštujete razmak”, najprije je rekao Douglas Marks klijentima hotela, priopćila je policija.


Gošća hotela Veronica Pena i njezin sin, turisti koji su na Floridu došli iz Novog Meksika, ignorirali su njegovo upozorenje pa su sjeli na sofu i okrenuli mu leđa.
“Pobrinut ću se ja za njih. Imamo ovdje dvije osobe koje ne poštuju propise”, rekao je 29-godišnji Marks pa ispalio nekoliko hitaca u predvorju hotela.


Nitko nije ozlijeđen, a Marks je policiji tvrdio da se obratio recepciji da pozovu pomoć te je ispalio četiri hica u znak upozorenja.


Taj novi izgred oslikava ozračje visoke napetosti na Floridi, jednom od žarišta pandemije covida-19, gdje je svaki 50. stanovnik zaražen.


Prošli tjedan uhićen je također jedan muškarac na Flroidi jer je uperio pištolj u osobu koja ga je zamolila da stavi masku u supermarketu Walmart.