MASKE OBAVEZNE

Grčka popušta mjere i otvara bordele: Svaki klijent ima maksimalno 15 minuta

Hina

Vrata i prozori moraju biti otvoreni kako bi mogao ulaziti zrak, plaćanja su dopuštena samo kreditnim karticama, a bordeli moraju četiri tjedna čuvati popis klijenata s imenima i brojevima telefona u slučaju da vlasti trebaju ući u trag kontaktimaZAGREB/ATENA – Grčke vlasti od ovog tjedna u okviru popuštanja mjera dopustile su i rad bordelima, ali uvjet je da svaki klijent ima maksimalno petnaest minuta, piše u srijedu BBC.


Grčka je zabilježila relativno mali broj slučajeva koronavirusa. Po Sveučilištu John Hopkins, potvrđeno je  3.148 slučajeva zaraze, a umrlih je 185, pa je vlada već dopustila otvaranje ekonomije i putovanja.


Od ponedjeljka mogu raditi i bordeli ali pod strogim uvjetima.
Posjeti su limitirani na 15 minuta po klijentu, a preporučene su maske i za davatelje usluga i za klijente.


Vrata i prozori moraju biti otvoreni kako bi mogao ulaziti zrak, plaćanja su dopuštena samo kreditnim karticama, a bordeli moraju četiri tjedna čuvati popis klijenata s imenima i brojevima telefona u slučaju da vlasti trebaju ući u trag kontaktima.


I druge zemlje razmatraju otvaranje takve vrste,


Nizozemska ima namjeru otvoriti bordele 1. rujna, iako postoje pozivi da se to učini i ranije.


Seksualni djelatnici širom svijeta boje se za svoj posao, a neki su radili i tijekom pandemije kako bi uspjeli spojiti kraj s krajem.