Poznati glumac

Emir Hadžihafizbegović o iskustvu s koronom: ‘To nije bolest, to je Sotona’

P. N.

Foto Nina Djurdjevic PIXSELL

Foto Nina Djurdjevic PIXSELL

Kao da vam je cijelo tijelo modrica, pa gdje god da se pipnete - boli. Imao sam gripe, teške, nema ovo veze s gripom. Za mene je to istjerivanje đavolaPoznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović oporavio se od koronavirusa i za N1 ispričao svoje svjedočanstvo o bolesti koja je, kako kaže, za njega Sotona, dok je borba s Covidom-19 poput egzorcizma.


“Prošao sam pakao. Nisam htio raditi od tog mog džehenema jednu portal priču, držao sam sve u ilegali. Sve se desilo u Mostaru. Drugi nalaz mi je negativan, upala pluća se povukla. To što sam prošao i ta vrsta egzorcizma, imam svoju teoriju da korona nije bolest, nego Sotona. Nevjerojatno što mi se dešavalo tih 14 dana. Netko kaže prođe benignije, netko gore od mene, izgubi život. Želim podijeliti sve to što se desilo”, rekao je.


Kaže kako je dijabetičar i kako se sklonio u Mostaru. Misli da je virus pokupio na pošti ili pumpi.
“U tom nekom izlasku sam nadrapao i zakačio tu neman. Sve sam radio, ali tražiti genezu – gdje se korona pokupi, kao tražiti iglu u plastu sijena. Ne znam gdje sam ovo zaradio. Poslije pozitivnog nalaza sam bio OK, osim što nisam imao osjećaja okusa i mirisa. To je prvi simptom zbog kojeg sam išao na test. Konstatirali su mi 28. u Domu zdravlja upalu pluća. Preporučeno mi je ležanje u bolnici. Rekao sam da sam u samoizolaciji, U bolnicu nisam htio ići. Ja sam ovu neman preživio zahvaljujući dragom Bogu, doktorima i dobrim ljudima koji su skočili oko mene”, rekao je za N1.


Kaže da je najkritičnije bilo u vrijeme Bajrama, kad je otežano disao i imao visoku temperaturu.


“Imao sam osjećaj da mi se kosti odvajaju od mesa. Kosa me je boljela. Nije to čak ni bol. Kao da vam je cijelo tijelo modrica, pa gdje god da se pipnete – boli. Imao sam gripe, teške, nema ovo veze s gripom. Za mene je to istjerivanje đavola.”Flashback mi je otišao na Alien ili Osmi putnik sa Sigourney Weaver. Poručujem svima koji se hejterski i blesavo odnose prema pošasti da se uozbilje zbog onih koji nisu najboljeg imuniteta. Meni se činilo da mogu nekoga pogledom nekoga zaraziti”, naveo je glumac za N1.