HAK

Zbog jakog vjetra ograničenja na Jadranskoj magistrali i Krčkom mostu, na granici se očekuju gužve

Hina

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Zbog pojačanog prometa moguće su poteškoće, zastoji i vožnja u koloni na prilazima turističkih središta duž obaleZbog jakog vjetra na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog, Krčkom mostu te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je u subotu Hrvatski auto-klub.


Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).


Zbog pojačanog prometa moguće su poteškoće, zastoji i vožnja u koloni na prilazima turističkih središta duž obale, te dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.
Na Jadranskoj magistrali mogući su povremeni zastoji ili vožnja u koloni na području Kaštela, Omiša, Podgore, Podace, Komarne, Solina i Zatona (Dubrovačko-neretvanska županija).


U prekidu je trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ.


Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja