Prestižno

The Times i The Sun Hrvatsku nominirali za najbolju destinaciju na svijetu, evo tko je još u konkurenciji

Biljana SavićBritanski The Times i The Sun nominirali su Hrvatsku za najbolju destinaciju na svijetu. Naime, Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu. U užem izboru nagrade koja se ove godine dodjeljuje po osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih i najzvučnijih svjetskih destinacija – Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.


– Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj, koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi, ističe direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.


Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem linka i tako ujedno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljega grada, aviokompanije i turoperatora.
Dodjela nagrade bit će održana u studenom i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju.


Podsjetimo, The Times & The Sunday Times trenutno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok su The Sun među najpopularnijim novinama s mjesečnim dosegom od preko 37 milijuna čitatelja.