PONUDIO I ISPRIKU

Davor Dretar Drele gemištom i podrigivanjem proslavio ulazak u Sabor: “Sad ću vam pokazati kak se tamo bude delalo”

Foto Screenshot

Foto Screenshot

"A onima koji su sumnjali, koji su podmetali klipove u kotače našeg uspjeha želim reći - stići će vas naša ruka i u Zagvozdu", poručio je Drele i zatim se predomislio ili je ipak shvatio da je pretjeraoDavor Dretar Drele, svježe izabrani saborski zastupnik, koji je izabran na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore na osebujan način je proslavio svoj novi posao.


Facebookom se jučer proširio video na kojem Drele sam sebi čestita na ulasku u sabor.


“Voljeni sveti oče, draga braćo kardinali, dragi elektroničari… Eto, mene su povinuli u hrvatskoga sabora. Odmah u startu da vam pokažem kak se bude tamo delalo. Jel ga bude gospon saborski zastupnik vrdapil z prve? Ili ne”, govori Drele i kreće eksati gemišt.
Potom se podriguje u kameru.


“A onima koji su sumnjali, koji su podmetali klipove u kotače našeg uspjeha želim reći – stići će vas naša ruka i u Zagvozdu”, poručio je Drele i zatim se predomislio ili je ipak shvatio da je pretjerao.


Ispričao zbog snimke. Kaže da je poslao prijateljima u privatnoj grupi i da nije mislio da će se njegova šala proširiti.


“Tek sam izabran za saborskog zastupnika, već sam postao zvijezda zahvaljujući privatnoj snimci koju sam poslao skupini prijatelja. Bio je to moj oproštaj od jednog životnog razdoblja u kojem sam bio takozvani obični građanin pa sam se jednostavno našalio, nesvjestan da bi netko to mogao shvatiti ozbiljno”, kaže Drele.


 
Gepostet von Davor Dretar am Dienstag, 7. Juli 2020