PRESLAGIVANJE VLADE

Butković: “A s čim da spojite moje Ministarstvo, već sada je preveliko”

Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Kazao je i da će se razgovarati o tome tko će biti na ministarskim pozicijama, jer sada ima i drugih stvari na dnevnom redu, dodavši da nema informaciju tko bi od predstavnika nacionalnih manjina dobio poziciju u novoj VladiZAGREB – Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković izajvio je u srijedu da će premijer odlučiti o tome hoće li ostati na ministarskoj poziciji u novoj Vladi, te da je njegovo ministarstvo već spjeno i preveliko za spajanje s drugim ministarstvima.


“To će predsjednik Vlade odlučit, on je izbornik, tko će ostati, tko ide”, kazao je Butković uoči užeg kabineta Vlade upitan hoće li ostati na ministarskoj poziciji.


Butković je na pitanje spaja li se njegovo ministarstvo s drugima, s obzirom na najavljeno smanjenje broja ministarstava, kazao da su oni već spojeni.
“A s čim, kad je preveliko, mi smo već spojeni”, poručio je.


Kazao je i da će se razgovarati o tome tko će biti na ministarskim pozicijama, jer sada ima i drugih stvari na dnevnom redu, dodavši da nema informaciju tko bi od predstavnika nacionalnih manjina dobio poziciju u novoj Vladi.


“Međutim, da će nacionalne manjine biti zastupljene negdje na nekim funkcijama, to da”, izjavio je.