Dolijao

Ukrao alkoholna pića u iznosu od 35.000 kuna

Vladimir Mrvoš

Foto MUP

Foto MUP

Par sati kasnije zatečen je i uhićen na području SenjaKrčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela krađe. Riječ je o osumnjičeniku koji je u utorak, 7. srpnja na području otoka Krka, i to u Malinskoj, Omišlju, kao i u Krku, iz trgovina otuđio veću količinu alkoholnih pića te higijenske potrepštine.


Brzom reakcijom krčke policije, a u suradnji sa službenicima Policijske postaje Senj, 23-godišnjak je par sati kasnije zatečen i uhićen na području Senja. Tijekom kriminalističkog istraživanja svi otuđeni predmeti su pronađeni i bit će vraćeni vlasnicima.


Osim navedenog, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno je da je istog dana i u Crikvenici počinio tri istovrsna kaznena djela krađe, dok je u razdoblju od ožujka do kraja lipnja na području Velike Gorice počinio šest takvih krađa.
Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 35.000 kuna, a kaznenim djelima oštećeno je šest trgovačkih tvrtki sa sjedištem u Rijeci, Splitu i Zagrebu. Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje 14 kaznenih djela krađe, 23-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.