Pripadnici jedne navijačke skupine

Uhićen jedan od napadača na dvojicu Vukovaraca srpske nacionalnosti. Za ostalima raspisana tjeralica

Hina

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

27-godišnjak je osumnjičen da je nedjelju, 20. rujna oko 0,20 sati ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode u Vukovaru fizički napao 36-godišnjaka i 31-godišnjaka, koji su pritom lakše ozlijeđeniZbog fizičkog napada na dvojicu Vukovaraca, za koje se neslužbeno doznaje da su srpske nacionalnosti, uhićen je 27-godišnjak te mu je određen jednomjesečni pritvor dok su za ostalim sudionicima napada raspisane tjeralice, izvijestila je u utorak vukovarsko-srijemska policija.


27-godišnjak je osumnjičen da je nedjelju, 20. rujna oko 0,20 sati ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode u Vukovaru fizički napao 36-godišnjaka i 31-godišnjaka, koji su pritom lakše ozlijeđeni.


Nakon kriminalističkog istraživanja, 27-godišnjak je u ponedjeljak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a potom je odveden u vukovarsko  Županijsko državno odvjetništvo gdje mu je rješenjem suda određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u zatvor u Osijeku.
Za drugim osobama osumnjičenim da su bili supočinitelji, a čiji identitet je policiji poznat, raspisana je tjeralica dok se kriminalističko istraživanje nastavlja, navodi policija.


Prema neslužbenim informacijama iza napada stoje pripadnici jedne od hrvatskih navijačkih skupina.