Kriv je

Rigorozne novčane kazne u prometu: Pogledajte što je skrivio vozač kojem su odrezali kaznu od 29.200 kuna

Hina

snimio Damir Škomrlj

snimio Damir Škomrlj

Zagrebačka je policije priopćila kako je 38-godišnjak vozio Opel Astru kroz Veliku Bunu te kod kućnog broja 102 zbog neprilagođene brzine naletio na dvije maloljetnice koje su pješačile uz rub kolnika. Lakše su ozlijeđene, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb.ZAGREB – Kaznom u iznosu od gotovo 29.200 tisuće kuna te zabranom vožnje osobnog automobila godinu dana, u utorak je na velikogoričkom Općinskom sudu kažnjen vozač (38) koji je pod utjecajem alkohola u utorak u Velikoj Buni automobilom naletio na dvije maloljetne pješakinje koje su pritom lakše ozlijeđene.


Zagrebačka je policije priopćila kako je 38-godišnjak vozio Opel Astru kroz Veliku Bunu te kod kućnog broja 102 zbog neprilagođene brzine naletio na dvije maloljetnice koje su pješačile uz rub kolnika. Lakše su ozlijeđene, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb.


Policija je alkotestiranjem 38-godišnjaku izmjerila 1,8 promila alkohola u krvi, a vozio je dok mu je vozačka dozvola oduzeta zbog zdravstvene nesposobnosti i dok mu je istekao rok važenja prometne dozvole.
Osumnjičeni 38-godišnjak je u jučer, uz optužni prijedlog, prepraćen na Prekršajni odjel velikogoričkog Općinskog suda gdje je pravomoćnom presudom proglašen krivim.