Ranojutarnji obračun

Preklopnim nožem izbo mladića kod hotela u Malinskoj, poslan u istražni zatvor

Vladimir Mrvoš

Foto Zadarski list

Foto Zadarski list

Preklopnim mu je nožem zadao dvije ubodne rane u predjelu prednje trbušne stjenke i desnog prsištaŽupanijskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavljena je kaznena prijava Policijske postaje Krk zbog osnova sumnje da je hrvatski državljanin (1991.) počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju te je po njenom primitku, Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika, a potom je donijelo rješenje o provođenju istrage.


Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnjak u ranim jutarnjim satima, oko pet sati, u blizini jednog hotela u Malinskoj, nakon kraće verbalne rasprave i potom fizičkog sukoba s hrvatskim državljaninom (1995.), preklopnim mu nožem zadao dvije ubodne rane u predjelu prednje trbušne stjenke i desnog prsišta.


Oštećeniku je pružena hitna liječnička pomoć i operativni zahvat u KBC-u Rijeka. Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Rijeci prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog 29-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i tijek istrage, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.