PU PG

Policija se oglasila o stravičnoj pogibiji mladog motociklista na Jelenju

Vladimir Mrvoš

Foto: V. MRVOŠ

Foto: V. MRVOŠ

Dolaskom do privatnih parcela,  u vožnji je zahvatio fizičku prepreku - čelično uže postavljeno između stabala što je imalo za posljedicu zadobivanje teških ozljedaRIJEKA – Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti smrtnog stradavanja 21-godišnjeg mladića u subotu, 9. kolovoza ove godine na području Jelenja.


Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati u šumskom predjelu naselja Lopača upravljao motociklom.  Dolaskom do privatnih parcela,  u vožnji je zahvatio fizičku prepreku – čelično uže postavljeno između stabala što je imalo za posljedicu zadobivanje teških ozljeda. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji, nažalost je preminuo na mjestu događaja.


U sklopu dosad provedenog kriminalističkog istraživanja obavljen je očevid i  razgovori s više osoba koje raspolažu s korisnim saznanjima vezanim uz ovaj događaj. O svim dosad prikupljenim saznanjima policija je izvijestila nadležno Županijsko odvjetništvo u Rijeci, u suradnji s kojima se kriminalističko istraživanje nastavlja.