PU PG

Mladić ozlijeđen u sukobu u riječkom kafiću, 33-godišnjak kazneno prijavljen

Šarlota Brnčić

foto: Damir Škomrlj

foto: Damir Škomrlj

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju, 33-godišnjak je kazneno prijavljen državnom odvjetništvuBoravak u lokalu u Cindrićevoj ulici za 23-godišnjaka je postao noćna mora jer je, umjesto mirnog odlaska kući, na koncu završio u bolnici. To se zbilo nakon što se verbalno porječkao s 33-godišnjakom, a zatim je sve krenulo nizbrdo. Agresivnijeg muškarca uhitila je policija, te ga privela na krim-obradu u Drugu policijsku postaju.


Kako nam je po okončanju obrade službeno priopćeno, 33-godišnjak se sumnjiči da se oko 19.30 sati, u ugostiteljskom objektu verbalno sukobio s 23-godišnjakom, a potom i  fizički, te ga ozlijedio. Liječnička pomoć je mladiću pružena u KBC Rijeka.


Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju, 33-godišnjak je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu. Obojica sudionika sukoba biti će prekršajno prijavljena u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira.