Privođenje u Poreču

Makedonac prijetio, nametljivo se ponašao i razbijao te bježao pred policijom

Šarlota Brnčić

Reuters

Reuters

Muškarca se sumnjiči da je u večernjim satima 29. rujna u Mugebi oštetio automobil Fiat, u vlasništvu 22-godišnjaka, pričinivši mu štetu od nekoliko tisuća kuna. Putem mobitela je njemu i 19-godišnjakinji prijetio smrćuPorečka policija uhitila je 30-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije jer je prijetio, nametljivo se ponašao i oštetio tuđu stvar.


Muškarca se sumnjiči da je u večernjim satima 29. rujna u Mugebi oštetio automobil Fiat, u vlasništvu 22-godišnjaka, pričinivši mu štetu od nekoliko tisuća kuna. Putem mobitela je njemu i 19-godišnjakinji prijetio smrću.


Policija je odmah po zaprimljenoj dojavi o oštećenju automobila i upućenim prijetnjama zatekla muškarca u Uvali Peškera.
Nakon što su mu priopćili da je uhićen, muškarac se oglušio i počeo bježati, no ubrzo je uhvaćen i uz uporabu sredstava prisile doveden u policijsku postaju.


Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 30-godišnjak, u periodu od 20. do 28. kolovoza, nametljivo ponašao prema 19-godišnjakinji. Čak ju je 27. rujna u Ulici Mate Vlašića u Poreču fizički napao i prijetio smrću držeći u ruci nož.