PROBLEMI ZA NETSE

Zvijezda Netsa ustrajna: Kyrie Irving se i dalje odbija cijepiti, propustit će pola utakmica sezone

Portal Novi list

Kyrie Irving/Foto REUTERS

Kyrie Irving/Foto REUTERS

“Mislim da je sve više jasno i vjerojatno kako neće igrati domaće utakmice, morat ćemo biti bez njega ove sezone u Barclays Centeru. Sve, dakle, ovisi gdje će i kada moći igrati”, izjavio je Nash



RIJEKA Jedan od najboljih košarkaša Brooklyn Netsa Kyrie Irving zbog necijepljenja neće ove sezone igrati domaće utakmice, potvrdio je to njegov trener Steve Nash.


Novo izdanje NBA lige počinje za manje od 10 dana, a u prvom domaćem dvoboju svojih Brooklyn Netsa protiv Milwaukee Bucksa neće sudjelovati Kyrie Irving. Štoviše, njegov cijeli ovosezonski raspored će biti prepolovljen jer, kako sada stvari stoje, neće smjeti biti dio momčadi na domaćim utakmicama.


Razlog su aktualne pandemijske mjere u New Yorku, prema kojima na javnim događanjima ne smiju biti necijepljene osobe. Prema dostupnim informacijama, Irving nije primio nijednu dozu cjepiva, iako su se tome u Netsima nadali, pa će nastupati samo na gostovanjima.




To je praktički potvrdio i trener Steve Nash, koji je već najavio kako Irving neće niti putovati na pripremnu utakmicu s momčadi Philadelphia 76ersa.


“Mislim da je sve više jasno i vjerojatno kako neće igrati domaće utakmice, morat ćemo biti bez njega ove sezone u Barclays Centeru. Sve, dakle, ovisi gdje će i kada moći igrati”, izjavio je Nash za američke medije.