Zlatan Ibrahimović

Zvijezda Milana ipak bez teže ozljede, iz kluba objavili kada se vraća na teren

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Teren je napustio šepajući, a strahovalo se kako je ozlijedio Ahilovu tetivu što bi vjerojatno bio kraj karijere za 38-godišnjeg nogometašaMILANO Zvijezda talijanskog nogometnog prvoligaša Milana, Zlatan Ibrahimović (38) ipak nije teže ozlijeđen na treningu, objavili su “Rossoneri” u utorak.


Legendarni švedski napadač ozlijedio se u ponedjeljak na treningu u kampu Milanello. Teren je napustio šepajući, a strahovalo se kako je ozlijedio Ahilovu tetivu što bi vjerojatno bio kraj karijere za 38-godišnjeg nogometaša.


Međutim, iz kluba su poručili kako je Ibrahimović ozlijedio mišić desne potkoljenice, a “Ahilova tetiva je savršeno netaknuta.
“Nogometaš će za 10 dana ponovo ići na pregled,” dodali su.


Tijekom stanke zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa Ibrahimović je dva mjeseca proveo u Švedskoj gdje je trenirao s momčadi Hammarbyja, čiji je manjinski vlasnik. U Milano se vratio 11. svibnja.


Talijanskim nogometnim momčadima je prošlog tjedna dopušten rad u skupinama, a u četvrtak bi talijanska vlada trebala donijeti odluku hoće li natjecanje u Serie A biti nastavljeno 13. ili 20. lipnja.