U tijeku suđenje

Zvijezda Manchester Cityja optužena za silovanje 13 žena koje je zaključavao u “sobama panike”. Detalji su užasni

Portal Novilist.hr

Benjamin Mendy/Foto REUTERS

Benjamin Mendy/Foto REUTERS

Doslovno su se dodavali sa mnom - rekla je jedna od žena dodavši kako su pri ulasku u kuću morale ostaviti svoje mobitele, a Mendy je te zahtjeve objašnjavao željom da njihovo druženje ne završi na društvenim mrežama



RIJEKA Danas su na sudu iznijeti detalji silovanja francuske nogometne zvijezde, Benjamina Mendyja, koji je u kolovozu prošle godine od strane 13 žena optužen za seksualne napade, zajedno sa suučesnikom Louisom Sahom Matturrieom, prenose britanski mediji.


U užasnim detaljima ističe se kako je Mendy žrtve zaključavao u tzv. “sobe panike” u njegovoj vili u Manchesteru, a nakon toga bi ih napao i silovao. Do žrtvi je zajedno sa Sahom dolazio u noćnom klubovima u Manchesteru.


– On je u to vrijeme bio relativno slavan. Imao je ugovor s Manchester Cityjem, a s reprezentacijom Francuske je osvojio Svjetsko prvenstvo. U ovom vremenu slava donosi pažnju drugih, slava donosi novac i zbog toga je uspijevao od drugih dobiti što je želio – rekao je tužitelj Timothy Cray na suđenju.




Pet od 13 žena je optužilo Mendyja za silovanje, njih 6 je optužilo Sahu, a dvije su optužile obojicu.


– Doslovno su se dodavali sa mnom – rekla je jedna od žena dodavši kako su pri ulasku u kuću morale ostaviti svoje mobitele, a Mendy je te zahtjeve objašnjavao željom da njihovo druženje ne završi na društvenim mrežama.


Mendy i njegov suučesnik izjasnili su se da nisu krivi po niti jednoj točki optužnice.