Izbornik Hrvatske

Zlatko Dalić se ispričao bivšem reprezentativcu i otkrio koga vidi kao svojeg nasljednika na klupi Vatrenih

Portal Novilist.hr

Zlatko Dalić/Foto REUTERS

Zlatko Dalić/Foto REUTERS

Kad je Brozović zauzeo njegovo mjesto, sjedio je na klupi i nikad ni riječ nije rekao. Sad smo se odlučili za mlade igrače i nisam ga zvao. Nismo se čuli, ali još jednom mu šaljem isprike i reći ću da je to momak koji bi svaki stožer mogao samo poželjeti - otvorio se Dalić



RIJEKA Izbornici mlade i A vrste hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Bišćan i Zlatko Dalić, gostovali su u emisiji HNTV-a, gdje su govorili o uspjesima svojih momčadi, ali i nekim budućim planovima.


Tako je Dalić priznao kako kao nasljednika vidi upravo Bišćana, ali se i ispričao Milanu Badelju zbog nepozivanja na prošle susrete reprezentacije.


– Još se jednom tom dečku ispričavam. To je dečko za poželjeti samo i gospodin u kopačkama. Kad je Brozović zauzeo njegovo mjesto, sjedio je na klupi i nikad ni riječ nije rekao. Sad smo se odlučili za mlade igrače i nisam ga zvao. Nismo se čuli, ali još jednom mu šaljem isprike i reći ću da je to momak koji bi svaki stožer mogao samo poželjeti – otvorio se Dalić koji će na klupi reprezentacije sigurno ostati do EURO-a 2024. godine, a nakon toga je otkrio koga bi volio vidjeti kao svojeg nasljednika.




– Čast je biti na klupi reprezentacije. To nikad nisam iskusio kao igrač, ali zato jesam kao trener. Što se tiče mog nasljednika, tu vidim samo Igora Bišćana. To je jedan logičan i ispravan put, ali HNS će o tome odlučiti kad dođe vrijeme.