Izbornik o remiju

Zlatko Dalić: “Nemam što zamjeriti igračima, Kovačić nije nedostajao”

Portal Novilist.hr

Zlatko Dalić/Foto PIXSELL

Zlatko Dalić/Foto PIXSELL

Šest utakmica nismo primili gol, a danas smo dva primili na previše lak način. Samo da je realizacija bila bolja - rekao je Zlatko Dalić



OSIJEK Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić zadovoljan je bio nakon utakmice borbenošću svoje momčadi, iako je Vatrene remi spustio na drugo mjesto u skupini.


– Nemam što zamjeriti igračima, mogu im samo čestitati na borbenosti. Primili smo dva gola, vraćali se u utakmicu, a na kraju smo osvojili bod i idemo dalje. Ono što je prije ulazilo u gol, danas nije. To se događa, moramo na tome raditi. Imali smo posjed i kreaciju, šanse, nije bio problem izostanak Kovačića. Šest utakmica nismo primili gol, a danas smo dva primili na previše lak način. Samo da je realizacija bila bolja – rekao je Zlatko Dalić.


O poništenom golu nije mogao previše reći…




– Nisam ga vidio, ne znam o čemu se radi. Opet taj VAR, ohladi emocije definitivno. Rusija? Sve je u našim rukama, bit će teško, ali nadam se da ćemo u zadnjoj utakmici u Splitu riješiti sve u našu korist. Hvala navijačima u Osijeku, očekujemo istu takvu podršku u Splitu – zaključio je Dalić.