Transfer poslovi

Zdravko Mamić se pohvalio da je “kupio Bočkaja”, iz Dinama stigao ekspresni odgovor: “Jasno je da je transfer napravila Uprava”

Portal Novilist.hr

Zdravko Mamić / Foto PIXSELL

Zdravko Mamić / Foto PIXSELL

Dok smo se svi skupa veselili, ja sam i radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja - poručio je Mamić, koji je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja više od 110 milijuna kuna iz kluba.



RIJEKA Nekadašnji gazda zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić jednom je izjavom pokazao kako očito još uvijek vlada aktualnim hrvatskim prvakom. Pohvalio se Mamić tijekom slavlja u Hercegovini kako je baš on zaslužan za dolazak Petra Bočkaja iz Osijeka, ali brzo su se oglasili i iz Dinama.


– Dok smo se svi skupa veselili, ja sam i radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja – poručio je Mamić, koji je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja više od 110 milijuna kuna iz kluba.


Zagrebački klub se oglasio preko nekoliko hrvatskih medija.




– Dinamo je u svom priopćenju objavljenom u petak 24. prosinca objasnio sve okolnosti transfera Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo. Iz navedenog priopćenja jasno je da je transfer napravila Uprava te stoga nemamo potrebu posebno komentirati navode iz vašeg upita. Ne možemo ne primijetiti da je ovaj konkretan transfer kod dijela medija pobudio potrebu obezvrijediti prijelaz igrača Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo pa smo tako u proteklih nekoliko dana mogli pročitati različite neistine o trajanju ugovora Bočkaja s njegovim dosadašnjim klubom, visine plaćene odštete ili navodnom odlasku nekih Dinamovih igrača u NK Osijek kao dio transferne odštete.


Uprava GNK Dinamo nastavlja s aktivnostima usmjerenim prema dodatnom pojačavanju prve momčadi o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost i navijače – navedeno je u priopćenju.