Iskrene kritike

Xavi nakon trećeg uzastopnog poraza Barce na Camp Nou: “Ljut sam i razočaran, pogriješio sam kao trener”

Portal Novilist.hr

Xavi/Foto REUTERS

Xavi/Foto REUTERS

Bili smo uzbuđeni zbog moguće borbe za naslov, a sada se moramo motivirati da bismo mogli igrati Ligu prvaka sljedeće godine. Ljut sam i razočaran - kaže Xavi



RIJEKA Barcelona je jučer došla do trećeg uzastopnog poraza na svom Camp Nou, ovoga puta bolja je bila momčad Raya s minimalnih 1:0.


Trener Katalonaca Xavi kaže da je još uvijek sve pod kontrolom, ali bio je jako ljut na svoje igrače.


“Zakomplicirali smo si život, ali još je sve pod kontrolom. U studenom smo bili deveti. Ne bojimo se igrati, ali stvari se kompliciraju. Odmorimo se i razmislimo o Mallorci. Imamo pet finala do kraja sezone”, rekao je Barcelonin trener Xavi.




Pet kola prije kraja Barcelona je na drugom mjestu, sa šest bodova više od petoplasiranog Betisa. Važno je za Barcu da završi sezonu u top 4 zbog plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone.


“Ne znam što se dogodilo s momčadi nakon pobjede u El Clasicu. Svi smo bili uzbuđeni zbog tog dobrog niza i dobrih utakmica koje smo odigrali. Bili smo uzbuđeni zbog moguće borbe za naslov, a sada se moramo motivirati da bismo mogli igrati Ligu prvaka sljedeće godine. Ljut sam i razočaran. Danas sam pogriješio kao trener. Pogotovo u motivaciji igrača. Mislio sam da sam dao sve, ali nisam.”