Brazilski veznjak odlazi

Willian se oprostio od Chelseaja: Objavio oproštajno pismo na društvenim mrežama

Hina

foto: REUTERS

foto: REUTERS

"Bilo je to sedam divnih godina. Danas sam uvjeren da je to bila najbolja odluka..."



LONDON – Brazilski vezni igrač Willian objavio je na društvenim mrežama oproštajno pismo u kojem je potvrdio da će nakon sedam godina napustiti Chelsea u koji je 2013. stigao iz ruskog prvoligaša Anžija.


“Bilo je to sedam divnih godina. Danas sam uvjeren da je to bila najbolja odluka. Bilo je mnogo sretnih trenutaka, ponešto tužnih, bilo je trofeja i uvijek je bilo vrlo napeto. Došlo je vrijeme da krenem dalje”, napisao je 32-godišnji Brazilac na svom profilu na Twitteru.


Sudeći prema napisima britanskih medija Willian neće otići daleko od svog sadašnjeg doma, jer bi trebao odjenuti dres Arsenala koji je ove godine pobijedio Chelsea u finalu FA kupa. Willian bi s ‘topnicima’ trebao potpisati ugovor vrijedan 150.000 funti tjedno.




“Nedostajat će mi moji suigrači. Nedostajat će mi klupski zaposlenici koji su me tretirali kao da sam im sin i nedostajat će mi navijači. Odlazim uzdignute glave, znajući da sam ovdje osvojio nešto i uvijek davao sve od sebe u dresu Chelseaja!”, napisao je Willian na oproštaju od Stamford Bridgea.