Prekid zbog koronavirusa

Vratar Barcelone demantirao tvrdnje oko neuspjelih pregovora: “Nema šanse da napustim Barcelonu ovoga ljeta”

Portal Novilist.hr

Foto Instagram

Foto Instagram

Menadžer i ja smo pregovarali s klubom oko novoga ugovora, ali je zbog koronavirusa sve zaustavljeno - rekao je ter Stegen za Kicker



BARCELONA Vratar Barcelone Marc-Andre ter Stegen izjavio je kako neće napustiti Barcelonu ovoga ljeta, usprkos medijskim pisanjima kako Nijemac traži preveliku svotu u novome ugovoru zbog čega je upitan njegov ostanak.


– Nema šanse da ću otići iz Barcelone ovoga ljeta. Menadžer i ja smo pregovarali s klubom oko novoga ugovora, ali je zbog koronavirusa sve zaustavljeno – rekao je ter Stegen za Kicker istaknuvši kako su tada ipak bile važnije neke druge stvari…


– Tada, u vrijeme kada su ljudi bili uplašeni za svoje živote, nije bilo vrijeme za pregovarati oko ugovora. Ali moja obitelj i ja se osjećamo dobro u ovome gradu.




Vratar Barcelone osjeća da je njegova ekipa u odličnoj formi prije nastavka La Lige i Lige prvaka.


– Rijetko kada smo bili na tako visokoj razini, u fizičkome smislu. A i mentalno ćemo biti puno više fokusirani na utakmice koje preostaju. U dobroj smo poziciji u španjolskom prvenstvu, iako ćemo se morati boriti s Real Madridom. U Ligi prvaka imamo dobre šanse prolaska u četvrtfinale te ćemo to morati iskoristiti – kaže Nijemac.