Privremeni glavni trener

Vodio je Manchester United u zadnje tri utakmice, a onda rekao zbogom. Carrick nakon 15 godina odlazi iz kluba

Portal Novilist.hr

Michael Carrick i Fred/Foto REUTERS

Michael Carrick i Fred/Foto REUTERS

Carrick je u tih 15 godina bio igrač, a zatim pomoćnik, koji je u zadnje tri utakmice dobio priliku biti i glavni trener nakon što je Solskjaer dobio otkaz. U međuvremenu su iz Uniteda našli novo ime na klupi - Ralfa Rangnicka, koji još uvijek čeka vizu.



RIJEKA Michael Carrick nakon tri utakmice koje je proveo kao privremeni glavni trener Manchester Uniteda odlučio je kako odlazi iz kluba u kojem je proveo posljednjih 15 godina.


Carrick je u tih 15 godina bio igrač, a zatim pomoćnik, koji je u zadnje tri utakmice dobio priliku biti i glavni trener nakon što je Solskjaer dobio otkaz. U međuvremenu su iz Uniteda našli novo ime na klupi – Ralfa Rangnicka, koji još uvijek čeka vizu.


– Vrijeme provedeno u ovom klubu najbolje su godine moje karijere. Odlučio sam da je ovo pravi trenutak da odem. Želim Ralfu Rangnicku, momčadi i navijačima sve najbolje u budućnosti – rekao je Carrick pa dodao:




– Iskreno, nije bila laka odluka, ali vjerujem da je ispravna. Želio sam odmor nakon što sam završio karijeru, obećao sam to obitelji i sada je pravi trenutak da im se posvetim. Kada sam došao ovdje prije 15 godina, ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti da ću osvojiti toliko trofeja i nikad neću zaboraviti uspomene iz kluba.