Domagoj Pavičić

Veznjak Rijeke bio je junak u Velikoj Gorici: “Ne znam jesmo li zaslužili pobjedu, trebali smo više pritisnuti”

Portal Novilist.hr

Domagoj Pavičić/Foto Screenshot NK Rijeka

Domagoj Pavičić/Foto Screenshot NK Rijeka

Sigurno da smo trebali više pritisnuti s igračem više, preuzeti inicijativu. Malo smo previše oko centra držali loptu i to nas je kaznilo na kraju - rekao je Pavičić



RIJEKA Veznjak Rijeke Domagoj Pavičić zabio je u Velikoj Gorici pogodak vrijedan tri boda, i to u samoj završnici susreta. Taj mu je pogodak došao u pravo vrijeme, taman za njegov 150. nastup u dresu Bijelih.


– I prošla utakmica kod Gorice je bila 4:3, na kraju smo se isto čupali. Prvo poluvrijeme smo trebali gubiti 3:0 sigurno, imali su prečke, stative… Dobro smo ušli u drugi dio, kontrolirali igru, imali igrača više. Na kraju dobijemo eurogol, moramo bolje reagirati u tim situacijama kod prekida. Ja sam na kraju imao sreće, našao sam se na pravom mjestu i sva tri boda idu nama. Ne znam je li zasluženo ili nije, ali eto – rekao je Domagoj Pavičić, dodavši kako je njegova ekipa trebala više pritisnuti.


– Sigurno da smo trebali više pritisnuti s igračem više, preuzeti inicijativu. Malo smo previše oko centra držali loptu i to nas je kaznilo na kraju.