Dobra vijest

Veliki obrat na Rujevici, Anton Krešić gotovo pa sigurno ostaje u Rijeci! Branič odbio izdašnije ponude

Denis Frančišković

Anton Krešić/Foto PIXSELL

Anton Krešić/Foto PIXSELL

Krešić je posljednjih dana bio na meti Modene i još nekih klubova, ali prevegnula je njega želja za ostankom još iz vremena od kada je došao na Kvarner. Iskorištena je opcija otkupa ugovora na obostrano zadovoljstvo



RIJEKA Anton Krešić, statisti branič, gotovo pa sigurno nastavlja karijeru u Rijeci, posao bi uskoro trebao biti finaliziran.


Jako je to dobra vijest za sve na Rujevici, posebno stručni stožer, ali i navijače, riječ je o igraču koji se nakon dolaska iz Atalante prometnuo u jednu sigurnu kariku. I to u obrani u kojoj je “puštalo” poprilično…


Krešić je posljednjih dana bio na meti Modene i još nekih klubova, ali prevegnula je njega želja za ostankom još iz vremena od kada je došao na Kvarner. Iskorištena je opcija otkupa ugovora na obostrano zadovoljstvo… A Krešić je, moglo se čuti, odbio izdašnije ponude Cluja, Modene i Steaue.




U tandemu s Mateom Pavlovićem predstavljat će veliku i važnu kariju Rijekinih središnjih stopera. Koji bi trebali plijeniti visinom, iskustavom i kvalitetom.