BRAZILAC OSTAJE NA ETIHADU DO 2026.

Već peti nogometaš produžio suradnju s Manchester Cityjem: “Ovo je bila laka odluka za mene”

Hina

Ederson

Ederson

U Manchester City je jedan od najboljih svjetskih vratara došao 2017. godine iz Benfice te je postao već peti klupski nogometaš u ovoj godini koji je dodatno produžio svoju vjernost Manchester Cityju.



MANCHESTER U srijedu je brazilski vratar Ederson potpisao novi ugovor s Manchester Cityjem koji vrijedi do lipnja 2026. godine, službeno je objavio klub s Etihada.


U Manchester City je jedan od najboljih svjetskih vratara došao 2017. godine iz Benfice te je postao već peti klupski nogometaš u ovoj godini koji je dodatno produžio svoju vjernost Manchester Cityju. Prije brazilskog 28-godišnjaka to su učinili De Bruyne, Fernandinho, Stones i Ruben Dias.


Povodom produljenja ugovora Ederson je izjavio: “Ovo je bila laka odluka za mene. Svaki nogometaš želi biti u jednoj od najboljih momčadi na svijetu i da se iz sezone u sezonu bori za što je više moguće trofeja. Takvo što meni je omogućeno u Manchester Cityju”, rekao je vratar brazilske reprezentacije koji je u ovom klubu osvojio tri Premier lige, FA kup, četiri Liga kupa i dva engleska Superkupa.