Ivan Lepinjica

Utakmica u Koprivnici bila je posebna za veznjaka Rijeke: “Vjerujem da ću u budućnosti pružati još bolje igre u dresu Bijelih”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Kao i svaki nogometaš prošao sam i uspona i padova u karijeri, sve je to dio sazrijevanja i vjerujem da ću u budućnosti pružati još bolje igre u dresu Rijeke - kaže LepinjicaRIJEKA Veznjak Rijeke Ivan Lepinjica u Koprivnici je odigrao svoju stotu utakmicu u dresu Bijelih. Iz HNK Rijeka su na svojim službenim web stranicama podsjetili kako je Lepinjica debitirao u veljači 2019. godine, a prvi gol postigao je protiv Osijeka. S Rijekom je osvojio dva Kupa Hrvatske.


– Ako moram izdvojiti najdraže trenutke onda su to sigurno dva Kupa koja smo osvojili protiv Dinama i Lokomotive, te naravno prvijenac protiv Osijeka na Rujevici. Bilo je tu još puno lijepih trenutaka i utakmica, plasman u Europsku ligu protiv Kopenhagena, nastupi u skupine Europske lige, te gol protiv PAOK-a kojeg nažalost u konačnici nismo uspjeli svladati u play-offu Konferencijske lige – rekao je Lepinjica za službenu web stranicu kluba.


Ivan je u Rijeku stigao u veljači 2013. godine iz Pazinke i prošao je omladinsku školu Rijeke.
– Cijela moja nogometna karijera vezana je za Rijeku i ovdje se odlično osjećam, dobio sam priliku ostvariti svoj san. Kao i svaki nogometaš prošao sam i uspona i padova u karijeri, sve je to dio sazrijevanja i vjerujem da ću u budućnosti pružati još bolje igre u dresu Rijeke.