POJAČANJE U OSIJEKU

U vezni red Nenada Bjelice dolazi pojačanje iz susjedstva: “Boljeg igrača u ligi nema, to je sigurno”

Portal Novi list

Amer Hiroš

Amer Hiroš

Predsjednik Mladosti Mensur Mušija tvri kako je riječ o jednom od najboljih igrača lige, koji je ove sezone u 23 nastupa postigao sedam pogodaka.OSIJEK Kako se sezona privodi kraju, mnogi klubovi već se pripremaju za iduću pa tako i NK Osijek, koji je počeo s dovođenjem pojačanja. Nakon što je dogovoren transfer Šime Gržana iz Istre i otkup Ramona Miereza od Alavesa, u momčad Nenada Bjelice dolazi i Amer Hiroš.


Hiroš je veznjak koji dolazi iz bosanskohercegovačkog prvoligaša Mladosti Doboj Kakanj, a u Gradski vrt će doći kao slobodan igrač, bez odštete, navode na portalu sportsport.ba.


Predsjednik Mladosti Mensur Mušija tvri kako je riječ o jednom od najboljih igrača lige, koji je ove sezone u 23 nastupa postigao sedam pogodaka.
“Hiroš je postigao dogovor, on uskoro ide, ostali su još ti detalji. Zasluženo, opravdano slobodan. Nikada mi nije bilo lakše pustiti slobodnog igrača. Momak je ugovor odradio za primjer. Odbio je zimske ponude, donio nam opstanak i što drugo osim da mu kažem ‘hvala’. Nema puno Hiroša, karakterno, ali ni igrački. Boljeg igrača liga nema, to je sigurno”, rekao je Mušija za BiH portal.


Hiroš je ponikao u FK Željezničar, a nastupao je na posudbi u Goraždu, da bi se kasnije okušao i u FK Olimpik.