SERIE A

U uzbudljivoj utakmici s dva preokreta Milan pobijedio Fiorentinu, smanjio zaostatak za Interom

Hina

Zlatan Ibrahimović/Foto: REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto: REUTERS

Bila je to utakmica u kojoj je Milan poveo, "Viole" su potom okrenule rezultat, da bi "Rossoneri" s dva gola izborili pobjedu.



RIM U susretu 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Fiorentinu s 3:2 smanjivši zaostatak za vodećim Interom na šest bodova.


Bila je to utakmica u kojoj je Milan poveo, “Viole” su potom okrenule rezultat, da bi “Rossoneri” s dva gola izborili pobjedu.


Gosti su poveli u 9. minuti golom Zlatana Ibrahimovića, no Fiorentina je preko Ericka Pulgara (17′) i Francka Riberyja (51′) stigla do prednosti. Izjednačio je Brahim Diaz u 56. minuti, a pobjedu gostima donio je Hakan Calhanoglu u 72. minuti. Hrvatski nogometaši Ante Rebić i Mario Mandžukić zbog ozljeda nisu nastupili za goste.




Kolo je obilježila pobjeda Beneventa u Torinu protiv aktualnog talijanskog prvaka Juventus sa 1:0, a identičnim rezultatom su završile još dvije utakmice. Lazio je na gostovanju 1:0 pobijedio Udinese, a Sampdorija Torino.


U prvom nedjeljnom okršaju Atalanta je u gostima slavila kod Verone s 2:0.


Na ljestvici vodi Inter sa 65 bodova, šest više od Milana, no Inter ima i utakmicu manje. Atalanta je treća sa 55 bodova, koliko ima i Juventus na četvrtoj poziciji. Slijede Napoli i Roma sa po 50 bodova.


Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Cagliari, Parma i Crotone.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore