NBA

Trener Wizardsa Scott Brooks nahvalio svojeg glavnog igrača: “On je drugi najbolji razigravač u povijesti NBA lige”

Portal Novi list

Russell Westbrook/Foto: REUTERS

Russell Westbrook/Foto: REUTERS

"Uvijek sam govorio kako će otići u povijest kao treći najbolji razigravač svih vremena, ali mislim da je jednoga prestigao i sada je vjerojatno drugi najbolji", rekao je Brooks.



WSHINGTON Glavni trener Washington Wizardsa Scott Brooks rekao je da je Russell Westbrook drugi najbolji razigravač u povijesti NBA lige.


Brooks je bio trener Westbrooku u Oklahoma City Thunderu, a sada ga ponovno vodi u Wizardsima te je imao samo riječi hvale nakon što je Westbrook u utorak ostvario “triple-double” s 24 asistencije i 21 skokom, što je prije njega uspjelo samo Wiltu Chamberlainu.


“Uvijek sam govorio kako će otići u povijest kao treći najbolji razigravač svih vremena, ali mislim da je jednoga prestigao i sada je vjerojatno drugi najbolji. Na prvom mjestu je očito Magic Johnson, to što je on radio neće napraviti više niti jedan razigravač”, rekao je Brooks.




“Bio sam te sreće da sam Russella trenirao osam godina i da sam gledao kako u tom periodu radi neke nadljudske stvari. Drugi razigravači ne rade ono što on radi, drugačije su građeni. Možda postoje neki koji bolje šutiraju, kao i neki koji bolje rade neke druge stvari, ali niti jedan ne puni toliko kategorija u statistici kao on”, dodao je.