NK OPATIJA

Trener Bogolin nakon nastavka pozitivnog niza Opatije: “Ulazimo u sve bolju formu, možemo biti zadovoljni”

Ivan Volarić

Zoran Bogolin, trener Opatije/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin, trener Opatije/Foto Arhiva NL

Ako u posljednjem kolu doma pobijedimo BSK, imat ćemo 25 osvojenih bodova na proljeće. Na jesen smo osvojili tri više. Skupo su nas stajali brojni remiji. Kada podvučemo crtu, možemo biti zadovoljni, no očito je da za bolji plasman treba osvojiti više od 30 bodova po polusezoni - poručio je trener Opatije.



RIJEKA Nogometaši Opatije nastavili su pozitivan niz rezultata i na gostovanju kod Dinama II. Opatijci su izgubili samo jednu od posljednjih osam utakmica. Trener Zoran Bogolin posebno je zadovoljan reakcijom igrača u nastavku utakmice kada su gosti postigli dva pogotka, a na kraju su mogli odnijeti i sva tri boda iz Maksimira.


– Neki igrači nisu u prvom poluvremenu bili na razini, zamjene su donijele pozitivan pomak i u nastavku smo krenuli igrati kako treba. Imali smo na kraju i dvije, tri prilike za treći gol i potpuni preokret. U drugom poluvremenu preuzeli smo rizik u igri, u obrani smo igrali čovjeka, naprijed visoki presing i to nam se isplatilo. Znali smo u tom trenutku da riskiramo primiti još dva, tri gola, ali smo s druge strane računali da možemo postići jednako toliko golova. I skoro smo u tome uspjeli – govori Bogolin, koji nije najzadovoljniji sudačkim kriterijem u nastavku, ali to je ionako nešto na što se ne može utjecati.


– Dobili smo puno žutih kartona, takav kriterij je otupio našu agresiju s kojom smo se nametnuli u drugom poluvremenu – dodao je Bogolin.




Rijeka je ove sezone jedna od rijetkih momčadi koja je odnijela sva tri, a Opatija, također, jedna od rijetkih koja je uzela bod u Maksimiru.


– Kako se bliži kraj prvenstva, tako ulazimo u sve bolju formu. Ako u posljednjem kolu doma pobijedimo BSK, imat ćemo 25 osvojenih bodova na proljeće. Na jesen smo osvojili tri više. Skupo su nas stajali brojni remiji. Kada podvučemo crtu, možemo biti zadovoljni, no očito je da za bolji plasman treba osvojiti više od 30 bodova po polusezoni – poručio je trener Opatije.