UTAKMICA KOJA UTJEČE I NA RIJEKU

Tramezzani uoči derbija s Goricom: “Mi u kontinuitetu lovimo, imamo veliku priliku koju treba iskoristiti”

Portal Novi list

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

"Dobro smo pripremljeni, znamo što nam je raditi i na što moramo pripaziti u ovom susretu. Znamo dobro što treba napraviti na travnjaku i svjesni smo da rezultat može biti poraz, remi ili pobjeda, ali uvjeren sam da će krajnji ishod uglavnom ovisiti o nama. Mi smo ti koji imamo veliku priliku koju treba iskoristiti i znam da ćemo sutra biti jako dobri", rekao je Tramezzani.



SPLIT Nogometaši Hajduka u srijedu igraju utakmicu 34. kola Prve HNL protiv Gorice, a ishod utakmice izravno će utjecati i na Rijeku jer sve tri momčadi se međusobno “love”.


Trener Hajduka Paolo Tramezzani najavio je važan susret.


“Mislim da je u redu pohvaliti momke za sve ono što su napravili. Sezona je bila duga i vrlo teška. Ja sam tu oko četiri mjeseca i mi u kontinuitetu lovimo, lovimo, lovimo i lovimo”, rekao je Tramezzani te dodao:




“Dobro smo pripremljeni, znamo što nam je raditi i na što moramo pripaziti u ovom susretu. Znamo dobro što treba napraviti na travnjaku i svjesni smo da rezultat može biti poraz, remi ili pobjeda, ali uvjeren sam da će krajnji ishod uglavnom ovisiti o nama. Mi smo ti koji imamo veliku priliku koju treba iskoristiti i znam da ćemo sutra biti jako dobri. Vidim koliko željno igrači iščekuju ovaj susret i jedva čekaju početak i prvi sučev zvižduk. Kao što sam i ranije govorio, stekli smo naviku i prilagodili se u mentalnom pogledu kako ući u ovu važnu etapu prvenstva. Uvijek govorim da kad igraš često i igrači to više vole od učestalog treniranja. To je normalno i prirodno. Utakmica je ta koja ti daje pozitivne inpute, entuzijazam, emociju i jedva je čekaš odigrati. I s te točke gledišta momci su pokazali kako su u stanju brzo se regenerirati, uvijek biti fokusirani. Sad smo u situaciji gdje su nam preostali još tri utakmice i pet treninga do završetka sezone. Želimo je završiti na najbolji mogući, a s dobrom mentalnom pripremom mogu se riješiti sve te sitne poteškoće, poput umora i izostanka treninga.”


Tramezzani se osvrnuo i na “zdravstven karton” momčadi.


“S nama je ovih dana dosta trenirao i Vicko Ševelj te je spreman ako sutra bude trebao zaigrati. U ovom trenutku smo bez Simića zbog suspenzije i Mujakića koji je odsutan duže vrijeme, a ne trenira niti Dimitrov. Pred nama su tri važne utakmice, možemo reći i najvažnije. Jasno je da smo glavom 100 % u utakmici s Goricom. Ta utakmica nema prošlost niti budućnost, ona je naša sadašnjost”, zaključio je strateg Hajduka.