PRVA HNL

Tramezzani nakon poraza Hajduka: “Danas smo vidjeli da nismo ni blizu razine Osijeka, zasluženo su pobijedili”

Portal Novi list

Paolo Tramezzani/V. KARUZA

Paolo Tramezzani/V. KARUZA

"Igrali su bolje i zaslužili su pobijediti. Promijenili smo sustav jer smo igrali bez dvojice veznjaka, ali to nije igralo ulogu, jednostavno su bili bolji", rekao je Tramezzani.



SPLIT Nogometaši Osijeka pobijedili su na gostovanju kod Hajduka u Splitu s minimalnih 1:0 i u derbiju 29. kola preuzeli su vrh ljestvice Prve HNL.


“Zbog ozljeda smo imali dosta problema u defanzivnom bloku, ali svi koji su igrali jako su dobro odradili svoj dio posla i stvarno mogu biti zadovoljan. Prije utakmice smo imali ideju i sve što smo zamislili smo ispunili te naposljetku zasluženo pobijedili“, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.


Osječane već u sljedećem kolu očekuje najvažnija utakmica do sada, kada ponovno igraju protiv Dinama u dvoboju koji bi mogao odlučiti prvaka HNL-a.




“Sada ćemo prvo proslaviti ovu pobjedu, a kasnije ćemo razmišljati o sljedećem protivniku”, nije želio komentirati derbi Bjelica.


Trener Hajduka Paolo Tramezzani slaže se s izjavama Bjelice.


“Igrali su bolje i zaslužili su pobijediti. Promijenili smo sustav jer smo igrali bez dvojice veznjaka, ali to nije igralo ulogu, jednostavno su bili bolji. Ovaj poraz neće previše utjecati na ono što želimo postići, igramo utakmicu po utakmicu i ostajemo čvrsto na zemlji. Danas smo vidjeli da nismo ni blizu razine Osijeka, moramo još raditi na sebi do sljedeće utakmice”, rekao je Tramezzani.