Osvrt trenera

Tomić nezadovoljan napadom: “Formacija dovoljno govori što smo htjeli, ali to nije dobro izgledalo”

Denis Frančišković

Goran Tomić i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Goran Tomić i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Zadovoljan sam što su dečki pokazali, imamo sjajnu momčad. Rijeka nam je veliki suparnik i ostavit je bez datog gola u tri utakmice je nešto s čime moramo biti zadovoljni - kaže trener Osijeka Nenad Bjelica



RIJEKA Nezadovoljstvo s jedne strane, a zadovoljstvo s druge, one pobjedničke. Ovako su treneri Rijeke i Osijeka prokomentirali utakmicu u Gradskom vrtu.


– Osijek je zasluženo pobijedio. Formacija koju smo izveli dovoljno govori, željeli smo pobijediti. Međutim nije to dobro izgledalo, pogotovo u prvom dijelu. U nastavak smo bolje ušli, imali dobrih situacija i utakmica je vodila remiju, ali eto dogodio se taj autogol. Nije nas Osijek iznenadio, znali smo kako igraju. Nismo u napadu našli rješenja i nisam zadovoljan s napadačkim dijelom – jasan je Goran Tomić, trener Rijeke.


Nenad Bjelica je, pak, imao razloga za sreću.




– Gledajući cijelu utakmicu mislim da smo zasluženo pobijedili. Do prednosti smo mogli već u prvom dijelu, u drugom nije bilo nekih izrazitih šansi. Sretan gol je nagrada za ono što smo uložili tijekom utakmice. Mi se nikad ne žalimo kad nam nedostaje netko, vjerujem u svakog igrača koji je u našem kadru. Zadovoljan sam što su dečki pokazali, imamo sjajnu momčad. Rijeka nam je veliki suparnik i ostavit je bez datog gola u tri utakmice je nešto s čime moramo biti zadovoljni – kaže trener Osijeka Nenad Bjelica.