Dojmovi trenera

Tomić: “Naša najbolja utakmica ove sezone”, Bjelica: “Prvi gol Rijeke je možda neregularan, očekivali smo ovakvo suđenje”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto V. KARUZA

Goran Tomić/Foto V. KARUZA

Imali smo jako težak period, nije bilo ugodno, ali drago mi je što smo izašli iz te krize i sigurno da nam je ovo veliko samopouzdanje i za finale Kupa - rekao je nakon utakmice trener Rijeke



RIJEKA Goran Tomić itekako je bio zadovoljan nakon derbija na Rujevici, po njemu ovo je bila najbolja predstava njegove momčadi ove sezone. Bjelica, s druge strane, priznaje lošu igru svoje ekipe, ali i još jednom spominje suđenje…


– Odigrali smo jednu odličnu utakmicu, po meni najbolju ove sezone. Imali smo bezbroj prilika protiv jako kvalitetnog Osijeka. Čerin na lijevom krilu? Išli smo s tri vezna i s Vučkićem kao četvrtim veznim, igrali asimetrično u fazi napada te tako htjeli postići dominaciju i kontrolu. Sigurno da je treći gol odveo vodu na naš mlin, ali Osijek je pritiskao.


Imali smo jako težak period, nije bilo ugodno, ali drago mi je što smo izašli iz te krize i sigurno da nam je ovo veliko samopouzdanje i za finale Kupa – rekao je nakon utakmice trener Rijeke Goran Tomić.




Nenad Bjelica bio je nezadovoljan igrom svoje momčadi, ali spominjalo se i suđenje.


– Rijeka je bila bolja momčad, pogotovo prvo poluvrijeme. Imali smo nekakvu kontrolu do prvog gola, ali je po meni upitno je li bio sto posto regularan. Očekivali smo ovakav kriterij suđenja, ali i mi smo bili loši, bez prekršaja, sramotno je kako smo odigrali to prvo poluvrijeme. Puno smo riskirali u drugom dijelu, jedna šansa nije iskorištena i sad idemo dalje. Kao mali miševi smo izgledali danas i jako sam razočaran – bio je jasan trener Osijeka.


Foto galerija: Prva HNL: Rijeka - Osijek Foto: Mateo Levak