KOMENTAR BIVŠEG SUIGRAČA

Thierry Henry: “Nisam iznenađen što je Pochettino zamijenio Messija”

Portal Novi list

Thierry Henry/Foto REUTERS

Thierry Henry/Foto REUTERS

"Možda on nije htio izaći iz igre i ne znam što su rekli jedan drugom, ali ne trebamo početi neku kontroverzu", rekao je HenryRIJEKA Nakon utakmice PSG-a i Lyona kao glavna tema našao se Lionel Messi, koji je sinoć odigrao prvi meč na Parku Prinčeva, ali je zamijenjen u 76. minuti.


U prvom poluvremenu Messi je imao dvije odlične šanse, ali nije uspio zabiti gol. U nastavku meča Messi se nije previše isticao, a Mauricio Pochettino odlučio ga je izvesti iz igre. To je iznenadilo Messija, koji je bio vidno ljut zbog toga i čak je odbio se rukovati s Pochettinom dok je išao prema klupi za rezervne igrače.


O ovome je pričao i njegov nekadašnji suigrač iz Barcelone, Thierry Henry, koji je poručio da nije bio iznenađen što je Messi sinoć izašao iz igre prije završetka utakmice.
“Izmjena Messija? Iznenađen? Pa, i ne baš. To nije bilo iznenađenje za mene. Možda on nije htio izaći iz igre i ne znam što su rekli jedan drugom, ali ne trebamo početi neku kontroverzu. I najboljem igraču na svijetu treba vremena da se adaptira na novu momčad”, rekao je Henry.