Liga prvaka

Susret s trojicom Hrvata otišao na stranu Modrića koji se upisao u povijest, PSG sa zvijezdama nije uspio doći do pobjede

Hina

Luka Modrić u "pregovorima" s trenerom/Foto REUTERS

Luka Modrić u "pregovorima" s trenerom/Foto REUTERS

U 89. minuti je Rodrygo dao gol za slavlje gostiju 1-0. Brozović je igrao cijelu utakmicu, Perišić je iz igre izašao u 55., a Modrić u 80. minuti.



MILANO U skupini D Lige prvaka su se, na San Siru, nadmetali hrvatski nogometaši na suparničkim stranama, a slavio je madridski Real pogotkom u 89. minuti.


Ivan Perišić i Marcelo Brozović su s Interom dočekali Real Madrid i Luku Modrića. Tim nastupom Modrić je postao, pak, tek drugi igrač s 36 godina ili više u povijesti madridskog kluba koji je zaigrao u nekoj utakmici Lige prvaka. Prvi je Chendo.


U prvom poluvremenu je dominirao Inter, u nastavku su se momčadi izmjenjivale u šansama, a jedini je gol pao u samoj završnici. U 89. minuti je Rodrygo dao gol za slavlje gostiju 1-0. Brozović je igrao cijelu utakmicu, Perišić je iz igre izašao u 55., a Modrić u 80. minuti.




U skupini A moćni i pojačani Paris St. Germain je gostovao kod Club Bruggea. Po prvi puta u sezoni, od prve minute su zajedno zaigrali Messi, Neymar i Mbappe, no belgijska momčad je sjajno odolijevala tom atomskom napadu. Završilo je 1-1, a gol za goste nije zabila niti jedna zvijezda već Herrera.


U drugom susretu skupine A bilo je pregršt pogodaka na Etihadu, a Manchester City je bio bolji od Leipziga s 6-3. U 16. minuti City je poveo (Ake) i bio je u stalnoj prednosti, makar je njemački sastav konstantno prijetio i smanjivao minus. Dolazili su Nijemci do 2-3 i 3-4, ali City je ipak ostao nedodirljiv. Svakako treba izdvojiti da je sve golove za goste dao Christopher Nkunku. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je zadnjih devet minuta za Leipzig.


Nakon što je dortmundska Borussija slavila u Istanbulu protiv Bešiktaša (2-1) gostujuću je pobjedu upisao i Ajax u Lisabonu protiv Sportinga (5-1) u skupini C. Nizozemci su se poigrali sa suparnikom, a igrač utakmice bio je Sebastien Haller, igrač iz Obale Bjelokosti, s čak četiri pogotka.