Povratak otpisanog

“Super Mario” se vraća u Europu, Dubrovčanin će karijeru nastaviti kod grčkog velikana

Portal Novi list

Mario Hezonja (New York)/Foto REUTERS

Mario Hezonja (New York)/Foto REUTERS

Hezonja se nakon šest godina u najjačoj ligi svijeta vraća na europsko tlo, i to u grčki klub koji je često preko društvenih mreža simpatizirao. Po navodima grčkih insajdera, postignuti dogovor ima opciju produžetka suradnje na sljedeću sezonu.



RIJEKA Hrvatski košarkaš Mario Hezonja pronašao je novi klub. Prema pisanju grčkih medija, 25-godišnji Dubrovčanin karijeru će nastaviti u Panathinaikosu, s kojima je potpisao ugovor do kraja sezone.


Hezonja se tako nakon šest godina u najjačoj ligi svijeta vraća na europsko tlo, i to u grčki klub koji je često preko društvenih mreža simpatizirao. Po navodima grčkih insajdera, postignuti dogovor ima opciju produžetka suradnje na sljedeću sezonu.


“Super Mario” je došao samo dva dana prije roka za registriranje igrača za utakmice Eurolige, a priliku za dovođenje Hrvata imala je i Barcelona, ali Hezonjina je želja bila igrati za Grke.




Podjsetimo, Hezonja je zadnji put igrao u dresu Portland Trailblazersa, koji su ga početkom ove NBA sezone razmijenili u Memphis Grizzliese, ali njima pak nije bio u planovima za budućnost te su ga isplatili i otada je bio slobodan igrač.