Isključen u polufinalu

Štimac se s Indijom plasirao u finale Južnoazijskog prvenstva, ali u tom susretu neće moći voditi svoju momčad

Hina

Nekadašnji hrvatski izbornik nije dočekao kraj utakmice na klupi Indije jer je u završnici susreta zaradio drugi žuti karton zbog kojeg je isključen, a to će biti i razlog što neće moći voditi svoju momčad s klupe u finalnom susretu



MALE Igor Štimac i njegova Indija plasirali su se u finale Južnoazijskog prvenstva koje se održava na Maldivima. U finalu će Indija igrati protiv Nepala.


Na ovom prvenstvu sudjeluje pet reprezentacija (Indija, Nepal, Maldivi, Bangladeš i Šri Lanka), a nakon turnirskog dijela u kojem svatko igra sa svakim, u finale idu dvije najbolje reprezentacije.


U posljednjem susretu Indija je igrala ključnu utakmicu u Maleu protiv domaćina Maldiva te je slavila 3-1. Igrač utakmice bio je Chhetri koji je golovima u 62. i 71. minuti 1-1 na poluvremenu pretvorio u konačnih 3-1 za Indiju koja je prvi dio natjecanja završila s dvije pobjede i dva neodlučena rezultata.




Drugi finalist Nepal je, pak, ostvario dvije pobjede, remi i poraz.


Igor Štimac, nekadašnji hrvatski izbornik, nije dočekao kraj utakmice na klupi Indije jer je u završnici susreta zaradio drugi žuti karton zbog kojeg je isključen, a to će biti i razlog što neće moći voditi svoju momčad s klupe u finalnom susretu. U završnici je pocrvenio i reprezentativac Indije Bose.


Finalna utakmica na rasporedu je u subotu.