Piše Edi Prodan

Šteta što trofej Kupa danas neće obasjati Korzo… Pamtit ćemo putovanje brodom i čekati iduću priliku

Edi Prodan

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Čekamo sljedeću priliku, prvenstvo ili kup. Navijači Rijeke svejedno će pamtiti Split i putovanje brodom, s te strane bilo je predivno.



SPLIT Šteta što neće biti dočeka na Korzu, i Rabuzinova sunca, s njim bi sve sjelo na svoje mjesto. Morat ćemo čekati iduću sezonu. Čekamo sljedeću priliku, prvenstvo ili kup. Navijači Rijeke svejedno će pamtiti Split i putovanje brodom, s te strane bilo je predivno.


Cijene su bile prilagođene, kao u kafićima. Bilo je baš korektno, bez izgreda. Pohvale Jadroliniji, posadi Marka Pola, ekipa je bila iznimno ljubazna. Najveći je gušt ići brodom na utakmicu. Raspon u godinama je velik, ali svi smo bili jedno. Atmosfera je bila predivna, bez ijednog incidenta.


Priprema, put, dolazak i navijanje na stadionu bili su izrazito na visini zadatka, bolji od same igre Bijelih. Do samog kraja postojala je nada.
Na stadion se dolazilo od 16 sati, tisuću brodom, dvije tisuće cestom. Poslije svega vlada tuga, a sve je počelo erupcijom oduševljenja nakon gola Drmića. No, s igračem manje teško je bilo održati ravnotežu. Gorčina, uvijek je tako kada izgubiš.




S riječke strane nisi zadovoljan, jer nisi osvojio kup, ali nastup navijača bio je na razini. Bilo nas je tri tisuće Riječana, ali igrački nije završilo kako smo željeli.


Bilo je svega u završnici. Cijeli protokol se raspao, ništa nije bilo moguće napraviti jer su domaći navijači nahrupili na travnjak. Puno je bilo policije, napravili su šesterostruki kordon.