PREMIERSHIP

Spas u zadnji čas: Liverpool u sudačkoj nadoknadi slomio Aston Villu, prekinuo niz od šest poraza na Anfieldu

Hina

Trent Alexander-Arnold i Jürgen Klopp/Foto: REUTERS

Trent Alexander-Arnold i Jürgen Klopp/Foto: REUTERS

Važna tri boda "Redsima" osigurao je Trent Alexander-Arnold preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u prvoj minuti nadoknade.



LIVERPOOL Nogometaši Liverpoola 2:1 (0:1) pobjedom protiv Aston Ville do koje su stigli preokretom na svom Anfieldu u 31. kolu skočili su na četvrto mjesto ljestvice Premier lige.


Gosti iz Birminghama poveli su u završnici prvog poluvremena kada je udarac Watkinsa sa 15-ak metara iz 43. minute prošao “kroz trbuh” Allisona Beckera, no domaći su izjednačili u ranoj fazi nastavka kada je u 57. minuti Salah natrčao na odbijenu loptu nakon što je Martinez obranio pokušaj Robertsona, da bi važna tri boda “crvenima” osigurao Alexander-Arnold preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u prvoj minuti nadoknade.


Liverpool je ovom pobjedom prekinuo niz od šest uzastopnih prvenstvenih poraza na domaćem terenu te sada drži četvrto mjesto na ljestvici sa 52 boda, koliko ima i pet West Ham United, koji će u nedjelju ugostiti Leicester City, dok šesti Chelsea, koji od 18.30 sati gostuje kod Crystal Palacea, ima bod manje. Aston Villa je 10. sa 44 boda.





Standings provided by SofaScore LiveScore