LIGA PRVAKA

Španjolska ukida ograničenja, utakmica Reala i Liverpoola neće se morati igrati izvan granica

Hina

Španjolska je vlada sada objavila da će okončati ograničenja 30. ožujka, što znači da Real može dočekati Liverpool na svom trening terenu "Alfredo di Stefano" 6. travnja.



MADRID Prva utamica četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola u travnju neće se morati igrati izvan Španjolske nakon što je španjolska vlada u utorak objavila da će ukinuti ograničenja vezana za dolaske iz Velike Britanije na kraju ovog mjeseca.


Ograničenja su stupila na snagu u prosincu zbog zabrinutosti vezane za britanski soj koronavirusa te je zbog njih Atletico Madrid bio prisiljen igrati prvu utakmicu osmine finala protiv Chelsea u Bukureštu.


Real Sociedad je igrao utakmicu šesnaestine finala Europa lige protiv Manchester Uniteda u Torinu umjesto u San Sebastianu.




Međutim, španjolska je vlada sada objavila da će okončati ograničenja 30. ožujka, što znači da Real može dočekati Liverpool na svom trening terenu “Alfredo di Stefano” 6. travnja.


Također, Granada može dočekati Manchester United u četvrtfinalu Europa Lige na svom stadionu Nuevo Los Carmenes 8. travnja.