PREMIERSHIP

Southampton preokretom slavio nad Burnleyjem, Ings ponovno zabio bivšem klubu

Hina

Danny Ings/Foto: REUTERS

Danny Ings/Foto: REUTERS

Bila je to prva pobjeda "Svetaca" u posljednjih pet godina u kojoj su gubili s dva gola razlike. Također, današnjim zgoditkom Ings je postao četvrti igrač u povijesti Premier lige koji je postigao pogodak u četiri uzastopna nastupa protiv klubova za koje je ranije igrao.



LONDON Nogometaši Southamptona pobijedili su Burnley s 3:2 u susretu 30. kola engleskog nogometnog prvenstva premda su gosti nakon pola sata vodili sa 2:0.


Gosti su poveli golovima Chrisa Wooda (12′-11 m) i Mateja Vydre (28′), no Southampton je uspio okrenuti rezultat s tri gola. Strijelci za preokret bili su Stuart Armstrong (31′), Danny Ings (42′) i Nathan Redmond (66′).


Bila je to prva pobjeda “Svetaca” u posljednjih pet godina u kojoj su gubili s dva gola razlike. Također, današnjim zgoditkom Ings je postao četvrti igrač u povijesti Premier lige koji je postigao pogodak u četiri uzastopna nastupa protiv klubova za koje je ranije igrao; dosad je to uspijevalo Robbieju Keaneu, Jermainu Defoeu i Wilfriedu Bonyju.




Southampton je sada 13. na ljestvici sa 36 bodova, dok Burnley ima tri boda manje na 15. mjestu. Na vrhu ljestvice je Manchester City sa 74 boda.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore