PROMETNO U RIMU

Šoping po Engleskoj: Mourinho u Romi želi dva igrača Premier lige, izgledan dolazak jednog sunarodnjaka

Hina

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Roma je na putu da dovede portugalskog reprezentativnog vratara Ruija Patricia (33) iz Wolverhamptona i veznjaka Arsenala Granita Xhaku (28), kapetana švicarske nogometne reprezentacije. 



RIM Talijanski prvoligaš AS Roma, na čiju je trenersku klupu sjeo Jose Mourinho, pojačava igrački kadar za novu sezonu, a klub je na putu da dovede portugalskog reprezentativnog vratara Ruija Patricia (33) iz Wolverhamptona i veznjaka Arsenala Granita Xhaku (28), kapetana švicarske nogometne reprezentacije.


Zasad je bliže ostvarenju transfer Ruija Patricia, za kojeg Roma nudi deset milijuna eura plus bonuse, objavili su talijanski mediji. Patricio je standardni vratar Wolvesa u koje je stigao u ljeto 2018. iz Sportinga za 18 milijuna eura, a ugovor mu ističe za godinu dana.


Za Granita Xhaku Roma je ponudila 12 milijuna eura plus tri milijuna u bonusima. Arsenal je to odbio, ali pregovori se nastavljaju. Granit Xhaka je u Arsenalu od ljeta 2016. godine i u 220 nastupa zabio je 13 golova, u “topnike” je stigao iz Borussije Mönchengladbach za 45 milijuna eura.